Gezellig tutavondje bij Ambulante Zorg Oost met zelfgemaakte gezichtsmaskers

Bij Ambulante Zorg Oost starten we met het duidelijk in kaart brengen van de hulpvraag. Met de hulpvraag als uitgangspunt stellen we samen doelstellingen op. Hulpvragen en doelstellingen worden verwerkt in een plan. De begeleiding binnen dit plan kan bestaan uit gesprekken, maar is vaak ook praktisch van aard. Dit hangt af van de hulpvraag.

Kiwimasker
Bij Ambulante Zorg Oost starten we met het duidelijk in kaart brengen van de hulpvraag. Met de hulpvraag als uitgangspunt stellen we samen doelstellingen op. Hulpvragen en doelstellingen worden verwerkt in een plan. De begeleiding binnen dit plan kan bestaan uit gesprekken, maar is vaak ook praktisch van aard. Dit hangt af van de hulpvraag. Bij Ambulante Zorg Oost starten we met het duidelijk in kaart brengen van de hulpvraag. Met de hulpvraag als uitgangspunt stellen we samen doelstellingen op. Hulpvragen en doelstellingen worden verwerkt in een plan. De begeleiding binnen dit plan kan bestaan uit gesprekken, maar is vaak ook praktisch van aard. Dit hangt af van de hulpvraag. Bij Ambulante Zorg Oost starten we met het duidelijk in kaart brengen van de hulpvraag. Met de hulpvraag als
uitgangspunt stellen we samen doelstellingen op. Hulpvragen en doelstellingen worden verwerkt in een plan. De begeleiding binnen dit plan kan bestaan uit gesprekken, maar is vaak ook praktisch van aard. Dit hangt af van de hulpvraag. Bij Ambulante Zorg Oost starten we met het duidelijk in kaart brengen van de hulpvraag. Met de hulpvraag als uitgangspunt stellen we samen doelstellingen op. Hulpvragen en doelstellingen worden verwerkt in een plan. De begeleiding binnen dit plan kan bestaan uit gesprekken, maar is vaak ook praktisch van aard. Dit hangt af van de hulpvraag.