Vacature Ambulant (jeugd) hulpverlener (24 tot 36 uur)

Ambulante Zorg oost biedt ambulante begeleiding aan jeugd, volwassenen en gezinnen in de omgeving Zutphen, Lochem, Brummen, Voorst en Apeldoorn. Cliënten met uiteenlopende vragen en problematieken op verschillende levensgebieden krijgen begeleiding op indicatie van WMO/JW/WLZ

Wij zijn een organisatie gericht op kwaliteit en service, waarbij onze cliënten centraal staan.
Wij houden van korte lijnen, vinden een snelle start van zorg belangrijk en kiezen een doelgerichte aanpak waarbij wij ook risico’s durven te nemen. Wij denken in mogelijkheden, zijn kritisch, flexibel en initiatiefrijk .

Functieomschrijving
Als Ambulant Begeleider begeleid je cliënten in de eigen thuissituatie. Je motiveert, stimuleert en activeert de cliënt gericht op het vergroten van de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Door ons groeiende cliëntenbestand zijn we op zoek naar versterking.

Ambulante Zorg oost werkt altijd met twee begeleiders per cliënt. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit en continuïteit van de zorg.
Je signaleert en rapporteert aandachtspunten, complexe en/of risicovolle situaties en schakelt zo nodig extra expertise in. Je draagt zorg voor het opstellen, onderhouden en evalueren van het zorgplan in overleg met de cliënt.

Functie eisen
Minimaal een afgeronde relevante hbo opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V, SPV of soortgelijk. Je beschikt met name over veel ervaring in het ambulante werk.
Bij voorkeur ben je in bezit van een SKJ registratie.

Je woont in de omgeving van Zutphen en bent, gezien het ambulante karakter van de functie, in het bezit van een rijbewijs en auto.

Aanbod
We bieden in eerste instantie een overeenkomst voor bepaalde tijd. Bij wederzijds goed functioneren is er een mogelijkheid tot verlenging.
Beloning conform CAO Sociaal Werk, inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Interesse?
Stuur dan jouw motivatie en CV naar info@ambulantezorgoost.nl, en wellicht zien wij elkaar hier op kantoor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.