Bij Ambulante Zorg Oost starten we met het duidelijk in kaart brengen van de hulpvraag. Met de hulpvraag als uitgangspunt stellen we samen doelstellingen op. Hulpvragen en doelstellingen worden verwerkt in een plan.
De begeleiding binnen dit plan kan bestaan uit gesprekken, maar is vaak ook praktisch van aard. Dit hangt af van de hulpvraag.

Wij bieden hulp op afspraak. Wij begeleiden en ondersteunen je bij hulpvragen. Dat kan zijn voor korte duur, langere tijd of in crisissituaties.
Samen met jou coördineren, onderzoeken en organiseren wij.

De meeste cliënten worden doorverwezen vanuit Gemeenten, zowel volwassenen (WMO) als Jeugd (JW). Wij zijn actief in Apeldoorn, Brummen, Voorst, Lochem, Zutphen, Bronckhorst en Doetinchem.

Voor wie

Cliënten van alle leeftijden zijn bij ons welkom.

  • Kinderen: het kind zit niet lekker in zijn vel, onveilige leefomstandigheden, zorgen over de ontwikkeling, samenwerking met school.
  • Jongeren: zich niet begrepen voelen, hulp om een sociaal netwerk op te bouwen, een beperking hebben, zelfstandig willen wonen, financiële situatie onder controle.
  • Volwassenen: hulp bij depressie, een angststoornis, autisme of ADHD, hulp om een sociaal netwerk op te bouwen, moeite hebben met zelfstandig te wonen, financiële situatie onder controle krijgen.
Ambulante Zorg Oost wat we doen foto
Ambulante Zorg Oost wat we doen foto